Hva vil hormonbloggen?

Vi ønsker å gi så mange som mulig klar, sjargongfri informasjon – for at folk kan best mulig ta informerte valg om potensialer og fordeler av progesteronterapi ut fra sitt spesielle helseproblem.

Vi ønsker og å dele erfaringer og nyere forskning  rundt naturlig hormonterapi kontra konvensjonell hormonbehandling, som p-piller og HRT eller HT(hormonterapi).

Bio-identisk eller naturlig hormonterapi er  verken nytt eller ukjent, men dessverre lite brukt av leger i Norge. Det tradisjonelle HT er hva kvinner flest blir tilbudt. Noen har god nytte av HT og bruker det over mange år uten problemer. Andre ønsker ikke å gå veien om HT eller tåler dårlig bruken av syntetiske hormoner og vet ikke om alternativer. Det er dette vi ønsker å belyse her.

I tillegg har vi et supportforum, Facebookside og epoststøtte der vi tilbyr støtte og veiledning til alle som bruker eller ønsker å bruke narturlig progesteron, uavhengig av hvilket merke krem du velger å bruke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.